Skap en god logo

En logo skal følge bedriften i årevis, og derfor må den være ekstremt god. Vi kan hjelpe deg med å få laget den beste logoen basert på de opplysningene du oppgir om bedriften din.

Utforming av logo – en prosess

Utformingen av en logo er et samarbeid. Vi ønsker å møte våre kunder ansikt til ansikt og snakke med dem. Dette gir oss en følelse av hvem kunden er som person og hva slags logo som passer bedriten.

Logopakker

Vi har flere pakker som kunder kan velge mellom. Alle pakkene inkluderer en samtale, et første utkast og muligheten til å endre utkastet.

Grunnpakke

Vår grunnpakke inkluderer alt en liten bedrift trenger for å komme seg på nett. Etter vår først samtale så vil vi lage et utkast til en logo. Denne sendes til deg så du kan se på den og foreslå endringer.

Kunden har muligheten til å endre logoen engang. Så vil vår designer gjøre dine endringer og sende bildet tilbake til deg. Da er logoen din og du velger selv hva du vil bruke den til. Logoen leveres i flere filformatet så den kan brukes som et bilde på visittkort eller andre steder. I tillegg til logoen vil du få forslag til hvilke farger du bør bruke på nettstedet.

Medium pakke

Denne pakken er en utvidelse av grunnpakken og inkluderer 3 endringer av logoen og et fullt fargekart for nettstedet.
Så når du får tilsendt logoen fra oss så kan du gjøre enderinger og sende den tilbake inntil 3 ganger.

Du vil også få en detaljert oversikt over fargevalgene for nettstedet. Ikke bare vil du få se hvilke farger som bør brukes, men hvor de bør brukes og hvorfor. Dette vil gjøre det mye enklere for deg å få mest mulig ut av fargene og fargevalgene.

Super pakken

Dette er pakken som passer de som ikke vil og/eller ikke kan sette opp hele nettstedet på egen hånd. I denne pakken så ligger det opptil 6 endringer av logo, total oversikt over fargene, plasseringene og eventuelle småbilder som anbefales.

Kunden vil også få flere ferdige plakater som kan brukes for å få flere kunder ved at man henger dem opp i nærbutikken eller andre steder. For et lite tillegg i prisen så vil vi også kunne fylle nettstedet med tekst.