Om oss

I dette selskapet så har vi vår eminente daglige leder og grunder Per Kristian Jensen. Han har jobbet for flere design firmaer og er utdannet grafisk designer.
Hans gode kollega og med-gründer er Silje-Karin Syversen. Hun jobber på den tekniske siden, med utviklingen av koder, programmering av nettsider og oppsett av nettbutikker m.m.

Samme deler de på ansvaret for denne bedriften som de har skapt sammen.

Design teamet

Vi har et eget design team, med Karl-Fredrik Hansen som teamleder. Dette teamet består av tre fast ansatte og flere freelancere som vi kan trekke inn ved behov. Det er dette teamet som står for designen av alle våre nettsider.

Teknisk avdeling

Teknisk avdeling består av 2 personer, Silje-Karin Syversen og Mari Knudsen. De er ansvarlig for å sette opp den tekniske løsningen som grafikken hviler på. De har flere freelancere som de kan trekke inn i prosjekt ved behov.

Freelancere

Vi har gjennom flere år i bransjen knyttet mange bånd med freelancere over hele verden. Derfor kan vi på kort varsel øke kapasiteten hvis vi får større arbeidsmengde. Våre freelancere er pålitelige og har vært en del av våre team i en årrekke. De har alle underskrevet en konfidensialitets erklæring.

Ta kontakt

For en uforpliktende og gratis samtale om ditt prosjekt og hvordan vi kan hjelpe deg så kan du kontakte daglig leder Per Kristian Jensen på Per.kristian@studiofusentast.no.