Innholdet på nettsiden

I dag har selv de største, nasjonale avisene skrivefeil i sine tekster, så rettskriving er ikke lenger ensbetydende med god kvalitet. Så det er ingen grunn til å være nervøs basert når man skal begynne å skrive.

Når det er sagt, så er det gode og dårlige artikler på nett. De dårlige, og her snakker vi om dårlig innhold vil ikke inspirere personer til å komme tilbake og se mer på nettsiden.

Verdt å få noen andre til å skrive?

Nettbutikken

Har man en nettbutikk så lønner det seg at en person får ansvaret for å legge ut informasjon om varene, sette opp salg og mye annet. Dette er noe som er enkelt å få opplæring i, og det er det rimeligste alternativet.

Varebeskrivelser behøver ikke å være avanserte eller spesielt godt skrevet. Det viktigste er at kunden får den informasjonen de trenger og at prisen kommer tydelig frem.

Vi kan sette opp nettbutikk løsningen og gi den nødvendige opplæringen til de som skal jobbe med dette. Nettbutikken vil selvsagt inkludere logo og fargekartet som er brukt ellers i på nettsiden. Integrert betalingsløsning med den betalingsformen du har valgt settes opp så alt går automatisk.

Ren informasjons nettside

Hvis du ikke skal selge noe på nettet, men kun vil ha en tilstedeværelse, så er ofte teksten viktigere. Dette fordi teksten må fange kundens oppmerksomhet, samtidig som den gir akkurat nok informasjon.

På denne typen nettside så må teksten være perfekt og støtte bildene. Teksten og bildene, logo og fargevalget må være samkjørt for å gi det beste og mest positive inntrykket. Derfor anbefaler vi på det sterkeste at man velger å kombinere gode tekster og bilder på denne type nettside.

Vi legger gjerne også inn en prisoversikt, hvis du selger varer/tjenester i butikk, så du kan vise frem hele utvalget.

Det er også flere som er bekymret for hvordan de skal klare å oppdatere en slik informasjonsside. Hva skal man skrive om? Dette kan vi gi deg råd om, men et generelt råd er å lage en liten blogg. Da sørger man for at nettsiden blir oppdatert og dermed klatrer på søkemotorlisten.