Bilder

De aller fleste bedrifter har en tilstedeværelse spå nett i dag, men det er store forskjeller på kvaliteten. Dette skyldes gjerne at man i begynnelsen ikke brukte energi eller penger på nettsiden.

Dette var greit nok før, men i dag så er det spesielt viktig å sørge for at nettsiden er profesjonell og gir akkurat det inntrykket du ønsker. For i dag er det flere som tilbyr samme type tjeneste på nett, så en kunde som søker etter dine tjenester vil få opp flere nettsider som de så kan velge mellom.

Derfor er det enda viktigere enn før å sikre at kvaliteten på nettsiden er på topp og en viktig del av dette er å tenke på hvilke bilder man bruker. Bilder er nemlig blitt et stadig viktigere punkt på listen over hva kunder ser etter når de er på en nettside.

Forskjellige typer bilder

Et bilde sier mer enn tusen ord…. Og det er helt sant. Folk reagerer sterkt på bilder og kan tolke bilder på en helt annen måte enn det som er tiltenkt.

Når det kommer til bilder av produkter så er det helt klart at kvaliteten på bildene har mye å si. Har man en nettbutikk så er det kun bildet som overbeviser kunden om at dette er produktet for dem. Så har man dårlige produktbilder, vil dette virke negativt.

Bilder med personlighet

”Alle” legger ut selfier, bilder fra hverdagen eller bilder som viser noe morsomt. Disse bildene får mye oppmerksomt fordi de er ekte. Det er ikke alltid at selve kvaliteten på bildet er så bra, men det er personligheten/handlingen som gjør bilde spesielt.

Dette kan fungere svært godt også for en bedrift så lenge man unngå å tråkke noen på tærne. Så det gjelder å være raus med å ta bilder, men være restriktiv med å legge ut bildene. På denne måten så får man gitt selskapet en personlighet, uten at man risikere å fornærme noen.

Profesjonelle bilder

Vi anbefaler alltid at produktbilder blir tatt av en profesjonell fotograf. Dette fordi denne fotografen har all nødvendig kunnskap om lyssetting og plassering av produktet på bildet.

Vi har samarbeidsavtaler med forskjellige fotografer som gjør av vi kan skaffe en god avtale på fotografering.